koken neuw


Hotmamahot Catering is een jong en dynamisch allround catering bedrijf. Met onze foodtrucks bezoeken we vele festivals, waaronder Mysteryland, Appelsap, Wildeburg, Dekmantel en vele anderen. Daarnaast hebben we een restaurant op het reizende theaterfestival De Parade en een private dining locatie in de binnenstad van Amsterdam. In november 2016 is ons restaurant Dum Dum Palace geopend. Genoeg te doen, dus!

Vacature: Zelfstandig werkende kok

Voor het festivalseizoen van 2017 zijn wij op zoek naar enthousiaste koks (M/V) om ons team te versterken. Graag willen we dat je voldoet aan de volgende eisen:

  • Je bent tussen de 20 en 30 jaar oud.
  • Je bent goed in staat om zelfstandig te werken.
  • Je hebt ervaring met het geven van leiding
  • Je hebt affiniteit met streetfood
  • Rijbewijs is een grote pré, maar geen vereiste.

Vacature: Allround festival medewerker

Voor het festivalseizoen van 2017 zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om te werken op festivals. Denk hierbij aan het opbouwen en afbouwen van de stands, het uitserveren van gerechten en het helpen in de keuken. Een vereiste is dat je flexibel bent en van hard werken houdt.

Vacature: Stagiair

We zijn op zoek naar een derdejaars HBO student die in 2017 ons team komt versterken als stagiair. Onze voorkeur gaat uit naar een student marketing & communicatie, food business of een student van de hotelschool. Mocht je iets anders studeren maar toch geïnteresseerd zijn, stuur ons dan een mail en wellicht sluit deze studie toch aan op onze wensen.

 

Heb je interesse in één van de bovenstaande vacatures? Mail je CV en motivatiebrief dan naar: info@hotmamahotcatering.nl