Catering

Catering

Van kleine, intieme diners tot grote bedrijfsfeesten, Hotmamahot heeft ruime ervaring met alle denkbare cateringklussen. Van simpele crew maaltijden, borrels tot 10-gangen diners. Onze eigen koks en hun crew maken graag een origineel menu voor u, geheel gespecificeerd naar uw wensen. We gebruiken het liefst eerlijke producten. Met onze mobiele keukens en foodtrucks kunnen we op alle locaties komen en een gezellig restaurant creëren. Ook zijn wij ervaren in branding of product-launches; wij kunnen speciaal voor u een concept bedenken waarmee we uw product in het zonnetje zetten.

Wat we nooit zullen vergeten is de aankleding van het geheel; Hotmamahot staat bekend om zijn creatieve uitstraling en spontaan personeel. We kunnen zelfs gehele producties op ons nemen inclusief bar en personeel, tenten, garderode medewerkers, obers en dj’s.

We staan dan ook altijd open om mee te  denken over het concept van de avond. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van eigen evenementen hebben wij een lange lijst van locaties die we kunnen gebruiken om events in te organiseren. Bovendien hebben wij zelf alle apparatuur in huis en regelen desgevraagd alle benodigde andere faciliteiten.

Het is ook mogelijk om een van onze foodtrucks te huren voor evenementen; kijk hiervoor op de pagina ‘verhuur‘.

Onze Klanten