Eigen Evenementen

Eigen Evenementen

Naast catering werk organiseert Hotmamahot al jaren guerilla restaurants. Dit zijn spontaan georganiseerde evenementen op originele, vaak geheime, locaties in en rond de stad. Bezoekers kunnen van te voren een kaartje kopen op onze Facebook pagina maar de locatie wordt pas bekend gemaakt op de dag van het event. Een leuke en spannende avond uit. Wat men aantreft is een volledig ingericht restaurant; de ruimte is sfeervol aangekleed, de tafels zijn mooi gedekt en er is live muziek van gerenommeerde bands. De menu’s variëren per avond; de ene keer een chique 5 gangen diner met lekkere wijn, de andere keer lange tafels aan elkaar geschoven, stampot en gezelligheid. Deze verassing blijft een onderdeel van de charme van onze guerrilla restaurants. Geen wonder dat de bezoekersaantallen blijven groeien!

Ook voor bedrijven kunnen we dergelijke events organiseren. Wij zorgen dan voor de gehele productie van A to Z. Een leuke en zeer originele manier om met collega’s en zakenrelaties te dineren. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Mensen die geïnteresseerd zijn om de eerstvolgende editie van het guerilla restaurant bij te wonen kunnen ons volgen op Facebook. Hier houden we iedereen op de hoogte van de volgende datum.

Onze Klanten